This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Política de privadesa

En el marc de la relació de prestació de serveis en l’àmbit de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d’ara endavant, LOPD), del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la mateixa, així com al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò pel que fa al tractament de dades personals, pel qual es deroga la directiva 95/46/CE (d’ara endavant, RGPD) i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (d’ara endavant, LSSI-CE), Pep Masias Nabau garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, de qualsevol tipus que li proporcionin els seus clients, d’acord amb el que disposa el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

La Política de Protecció de Dades de Pep Masias Nabau descansa en el principi de responsabilitat proactiva, segons el qual el Responsable del tractament és responsable del compliment del marc normatiu i jurisprudencial, sent capaç de demostrar-ho davant les autoritats de control corresponents.

Les dades facilitades seran tractades en els termes establerts al RGPD, en aquest sentit Pep Masias Nabau ha adoptat els nivells de protecció que legalment s’exigeixen, i ha instal·lat totes les mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat per tercers, exposats a continuació. Tot i això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

 

Responsable del tractament

Denominació: Pep Masias Nabau
NIF: 40316961P
Adreça: C/ València, 448 2-2, 08013 – Barcelona
Telèfon: 607 332 156
Correu electrònic: productor@pepmasias.cat

 

Finalitat del tractament: Per a que farà les vostres dades?

Totes les dades facilitades pels seus clients i/o visitants de la web de Pep Masias Nabau, seran incloses al registre d’activitats de tractament de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Pep Masias Nabau, imprescindibles per prestar els serveis sol·licitats pels usuaris, o per resoldre els dubtes o qüestions plantejades pels seus visitants. La seva política és no fer perfils sobre els usuaris dels seus serveis.

 

Legitimitat del tractament: Per a què necessita les vostres dades?

a) Relació contractual: És la que aplica quan contracta algun dels seus serveis.
b) Interès legítim: Per atendre les consultes i reclamacions que li plantegin i per gestionar el cobrament de les quantitats degudes.
c) El vostre consentiment: Si sou usuari de la seva web, mitjançant la marcació de la casella que figura al formulari de contacte, autoritzeu a Pep Masias que us remeti les comunicacions necessàries per donar resposta a la consulta o sol·licitud d’informació plantejada.

 

Destinataris: Amb qui comparteix les vostres dades?

No cedeix les vostres dades personals a ningú, a excepció d’aquelles entitats públiques o privades a les quals estigui obligat a facilitar les vostres dades personals amb motiu del compliment d’alguna llei. Per posar un exemple, la Llei Tributària obliga a facilitar a l’Agència Tributària determinada informació sobre operacions econòmiques que superin una determinada quantitat.

En el cas que, al marge dels supòsits comentats, necessiti donar a conèixer la vostra informació personal a altres entitats, us sol·licitarà prèviament el vostre permís a través d’opcions clares que us permetran decidir sobre això.

 

Comunicació: On podria enviar les vostres dades?

No farà transferències internacionals de les vostres dades personals per a cap de les finalitats indicades.

 

Conservació: Quant de temps mantindrà les vostres dades?

Només conservarà les vostres dades personals durant el temps que resulti necessari per aconseguir les finalitats per a les quals van ser recollides. A l’hora de determinar el període de conservació oportú, examinarà els riscos que comporta el tractament, així com les seves obligacions contractuals, legals i normatives, les polítiques internes de conservació de dades i els seus interessos de negoci legítims descrits en aquest Avís de Privadesa i Política de galetes.

En aquest sentit, Pep Masias Nabau conservarà les dades personals una vegada acabada la seva relació amb vostè, degudament bloquejades, durant el termini de prescripció de les accions que es puguin derivar de la relació mantinguda amb l’interessat.

Un cop bloquejades, les seves dades resultaran inaccessibles per a Pep Masias Nabau, i no seran tractades excepte per a la posada a disposició de les administracions públiques, jutges i tribunals, per a l’atenció de les possibles responsabilitats nascudes dels tractaments, així com per a l’exercici i defensa de reclamacions davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

Seguretat: Com protegirà les vostres dades?

Farà tots els esforços raonables per mantenir la confidencialitat de la informació personal que es tracti en els seus sistemes. Mantindrà estrictes nivells de seguretat per protegir les dades de caràcter personal que processarà davant de pèrdues fortuïtes i accessos, tractaments o revelacions no autoritzats, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa i els riscos a què estan exposades les dades. No obstant això, no pot responsabilitzar-se de l’ús que feu de les dades (inclòs usuari i contrasenya) que utilitzeu a la nostra web. Pep Masias segueix estrictes normes de privadesa i en el cas de contractar a tercers per prestar serveis de suport, els exigirà que acatin les mateixes normes i que li permetin auditar-los per verificar el seu compliment.

 

ELS VOSTRES DRETS: QUINS DRETS PODEU EXERCIR COM A INTERESSAT?

Pep Masias us informa que podreu exercir els drets següents:
Dret d’accés a les vostres dades personals, per saber quines estan sent objecte de tractament i les operacions de tractament dutes a terme amb elles;
Dret de rectificació de qualsevol dada personal inexacta;
Dret de supressió de les vostres dades personals, quan això sigui possible (per exemple, per imperatiu legal);
Dret de limitació del tractament de les vostres dades personals quan l’exactitud, la legalitat o la necessitat del tractament de les dades resulti dubtosa, i en aquest cas, podrem conservar-les per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
Dret d’oposició al tractament de les vostres dades personals, quan la base legal que l’habiliti per al vostre tractament de les indicades sigui el seu interès legítim. Pep Masias Nabau deixarà de tractar les vostres dades tret que tingui un interès legítim o sigui necessari per a la defensa de reclamacions.
Dret a la portabilitat de les vostres dades, quan la base legal que l’habiliti per al vostre tractament sigui l’existència d’una relació contractual o el vostre consentiment.
Dret a revocar el consentiment atorgat a Pep Masias Nabau.

Per exercitar els vostres drets, podeu fer-ho de manera gratuïta i en qualsevol moment, contactant amb Pep Masias, adjuntant còpia del vostre DNI.

 

Tutel·la de drets: On pot formular una reclamació?

En cas que penseu que els vostres drets han estat desatesos per Pep Masias, podeu formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través d’algun dels mitjans següents:

– Seu electrònica: https://www.aepd.es
– Correu postal: Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6, 28001, Madrid
– Telèfon: 901.100.099 i 912.663.517

Formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades no comporta cap cost i no cal l’assistència d’advocat ni procurador.

 

Actualitzacions: Quins canvis hi pot haver en aquesta Política de Privadesa?

Pep Masias Nabau es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials que puguin afectar-ne el compliment.