This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

SOBRE MI

Des de fa més de 30 anys, treballo en els sectors audiovisual i museístic, com a productor i documentalista, donant servei a les productores. També em dedico a la docència.

Sento un gran respecte i admiració vers el talent creatiu, i m’agrada col·laborar amb els autors per ajudar-los a portar a terme els seus projectes.

Puc dirigir, coordinar o gestionar produccions audiovisuals de tot tipus: ficció, documental, dibuixos animats, videoclips, vídeos corporatius, institucionals… Puc intervenir des de la gènesi del projecte, o en qualsevol etapa del procés.

Com a documentalista, faig recerca d’imatges d’arxiu i de recursos sonors, i gestiono i negocio la cessió dels drets amb els propietaris.

Com a docent, col·laboro amb diverses escoles de cinema i audiovisual. Faig classes on line, i també classes i tallers presencials.

Sóc Tècnic Graduat Superior en Imatge i So, pel Centre Calassanç.
Col·legiat del CPAC, (Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya): núm. 514.
Estic donat d’alta al Registre d’Empreses Audiovisuals de Catalunya i a l’ICAA.

La meva dèria va començar als anys 80 a Girona, on vaig formar part d’un grup de teatre experimental de carrer. Aquesta experiència que va durar 4 anys em va obrir la porta al món de l’audiovisual. Des d’aleshores no he parat d’aprendre, de pencar, de passar-m’ho bé, i d’embolicar-me en tota mena de projectes. En aquesta web no hi apareixen tots, només hi veureu una tria dels més recents, rellevants o significatius.

Pep Masias, (Girona - 1966)
Pep Masias, (Girona - 1966)